DA VAS RAK ZAOBIĐE: Recept poznate doktorice za izbacivanje otrova iz tijela

Doktorka Viktorija Semjonova je poznati stručnjak za prirodno liječenje, a ovom prilikom podijelila je svoj recept za radikalno čišćenje crijeva.

Prema njenim riječima, on je toliko moćan i toliko dobro izbacuje otrove iz tijela, da je redovnom konzumacijom čak moguće spriječiti rak.

Ključ je u tome što se najveći broj otrova taloži u crijevima, a zbog tih toksina se u tijelu i razvijaju maligne bolesti.

Sastojci:

– 500 g šargarepe

– 500 g cvekle

– šaka suhih kajsija

– šaka suhog grožđa

– kašika meda

 

Priprema:

Povrće sitno isjeckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte ključalom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća. Dodajte po jednu šaku sjeckanih suhih kajsija i suhog grožđa.

Stavite lonac na vatru da voda proključa. Čim provri, skinite lonac sa ringle. Kad se malo ohladi, dodajte jednu kašiku meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suhom mjestu.

Nakon toga tečnost dobro procijedite. Tečnost pijte, a ostatak možete da iskoriste u pripremi jela. Čuvajte u frižideru.

Primjena:

 

Ova količina biće vam dovoljna za dva dana. Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno prije obroka. Čišćenje crijeva pomoću ovog recepta trebalo bi da traje mjesec dana.

Nakon toga, crijeva su preporođena. Ova tečnost korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kancera. Za najbolji efekat ovog prirodnog lijeka, idealno bi bilo da svi sastojci budu organskog porijekla.

Izvor: kucnilekar

Author: admin