Japanska tehnika: Pred spavanje na stopala stavite OVO – Ujutro vas čeka iznenađenje!

Ova japanska Kinoki tehnika podrazumijeva postavljanje ručno napravljenih uložaka na tabane prije spavanja, a ujutro kada ih skinete, vidjet ćete da su svi opasni otrovi izvučeni, ukoliko je uložak pocrnio. Pozitivni učinci ovih uložaka su sljedeći: osjećat ćete se uzemljeno, manje umorno, nećete imati bolove u zglobovima i imat ćete znatno manje glavobolja.

Jeste li znali da su dna vaših stopala izravan ulaz u vaše tijelo kroz ono što orijentalni liječnici nazivaju meridijani?

Meridijani su putevi do svakog organa u tijelu. Neki tvrde da meridijani zapravo ne postoje, ali oni koji razumiju alternativnu istočnjačku medicinu znaju da su meridijani usko vezani sa živčanim sustavom. Njega imate, zar ne? To je zapravo ista stvar

Dna vaših stopala imaju različite živčane završetke. Njih 7000 da budemo precizni. Ti su živci povezani s raznim organima u tijelu. Električni signali, koji se šalju preko tih meridijana, često postaju uspavani kad nosite cipele.

Poticanje tih meridijana je važno. To možete učiniti uzemljivanjem sa zemljinim negativnim ionima (kada stojite vani bez obuće) ili pomoću- luka.

Jedan od najboljih načina za stimuliranje tih meridijana je pomoću luka, bijelog ili crvenog, kojeg stavite u čarape (na dnu vašeg stopala), dok spavate.

Obje vrste luka su poznate kao pročišćivači zraka i kada se primjenjuju na koži, oni ubijaju viruse i bakterije. Fosforna

Kako ovo najbolje napraviti? kiselina također ulazi u krvotok i pomaže čišćenju krvi.

Od sastojaka su vam potrebni crni i/ili bijeli luk, voda, samoljepljiva gaza, kao i čarape, piše “Atma“.

Nasjeckajte vrlo sitno crni i bijeli luk, zatim ih ubacite u kipuću vodu i ostavite da ključa još desetak minuta.

Nakon toga, ostavite smjesu da se hladi dvadesetak minuta. Potom stavite luk na sredinu gaze, ali nemojte previše potopiti tkaninu.

Ne preporučamo korištenje istog luka u više navrata jer on u sebe prikuplja klice i bakterije. Svaku večer koristite novi. Također vas ne ohrabrujemo da isti, nakon korištenja na ovaj način, pojedete.

Uloške postavite na sredinu tabana, obujte čarape preko i idite na spavanje. Rezultat koji će vas zateći ujutro će vas iznenaditi!

Ujutro kada ih skinete, vidjet ćete da su svi opasni otrovi izvučeni, ukoliko je uložak pocrnio.

Ovi ulošci pomažu da krv i limfa bolje cirkuliraju do ostatka tijela. Budući da se većina ljudi danas ne kreće dovoljno, gotovo svi imamo slabiju cirkulaciju u nogama, oko članaka i u stopalima

Pozitivni učinci ovih uložaka su sljedeći: osjećat ćete se uzemljeno, manje umorno, nećete imati bolove u zglobovima i imat ćete znatno manje glavobolja.

Author: admin