LJEKOVITOST LANENOG SJEMENA: Žene, poslije tretmana od samo 12 dana nećete prepoznati sebe…

Žene, bićete nam zahvalne…

Da li ste znali da postoji domaći tretman poslije kojeg za 12 dana ne biste prepoznali sebe? Ako imate problem sa borama, probajte što prije! Tajna je u lanenom sjemenu, koje svojim ljekovitim svojstvima doprinosi poboljšanju vašeg potkožnog tkiva, podmlađuje masne ćelije i vraća onaj mladalački izgled u predjelu oko obraza, naročito u senzitivnim dijelovima kože oko očiju, gdje je koža najtanja i sklona boranju.

RECEPT:

Sastojci:

– 1 kašika lanenog sjemena

– voda

Priprema:

Stavite kašiku lanenog sjemena u činiju i prelijte ga trećinom šolje ključale vode, mućkajte nekoliko minuta i zatim prekrijte salvetom i ostavite da odstoji do večeri. nakon toga, procijedite mješavinu te večeri. Vaš gel je gotov!

Laneno sjeme,
Laneno sjeme,

Primjena:

Koristite gelastu vodenu masu koju je laneno sjeme ostavilo. Nanesite ovaj rastvor lanenog sjemena na očišćeno lice i vrat pomoću štapića za uši. Ne morate brinuti oko izbjegavanja predjela očiju, slobodno rastvor nanesite i tamo. Kada se maska osuši na vašem licu, ponovo ga namažite. Ovu proceduru ponovite pet puta tokom jednog tretmana. Masku od lanenog sjemena za lice možete svakodnevno koristiti. Budite zdravi!!

Laneno sjeme,
Laneno sjeme,

Efekti maske od lanenog sjemena:

– Podiže crte lica, tonira i zateže kožu

– Umanjuje široke pore

– Hidrira kožu

– Služi i kao piling za kožu

– Smanjuje višak sebuma na masnoj koži

– Pomaže sprječavanju formiranja akni i uklanjanju bubuljica sa lica

– Usporava stvaranje bora i eliminiše stvaranje tankih linija na licu jer ima svojstva koja intenzivno usporavaju starenje

Izvor: webtribune

Author: admin