OČISTITE JETRU I KAMEN U BUBREGU: Narodni lijek za čišćenje kamenca prirodnim putem…

Narodni lijek za čišćenje kamenca prirodnim putem…

Kamen u žuči i jetri može naštetiti zdravlju i potaknuti razvoj hepatitisa i drugih bolesti. Danas vam donosimo prirodni kineski tretman za kamen u žuči i jetri. Žučni kamenci uzrokuju mnoge zdravstvene probleme prije nego što se bolest razvije. Većina ljudi koji se bore s rakom već su imali problema s žučnim kamencima.

Nadimanje često ukazuje na prisutnost žučnih kamenaca. Ovo stanje često prati bol u jetri. Daanas sa za vas donosimo potpuno prirodnu metodu čišćenja. Jetra i žuč usko su povezane, zbog čega ovaj prirodni tretman izvrsno djeluje ljudima s nepravilnim funkcioniranjem jetre. Međutim, ova metoda ne daje iste rezultate kod svih. Ako vam je kamenje veće, obratite se svom liječniku.

Ishrana za čišćenje kamena:

Jedite 4-5 jabuka dnevno tijekom 5 dana, ili možete svaki dan popiti 4 čaše soka od jabuke. Napravite vlastiti sok, jer sok od jabuke kupljen u trgovini nema hranjivu vrijednost. Jedite redovite obroke tijekom prvih 5 dana.

Preskočite ručak 6. dana.

U čašu tople vode umiješajte žličicu gorke soli ili magnezijevog sulfata. Možete ga pronaći u bilo kojoj trgovini zdrave hrane.

Ponovite to u 20:00. Magnezijev sulfat potiče rad žuči.

Dodajte sok od pola limuna u pola čaše maslinovog ili sezamovog ulja. Ulje će podmazati vaše kamenje, omogućujući im lakši prolazak kroz kanale.

Sljedećeg ćete jutra primijetiti u vašem zahodu zeleno kamenje. Liječnik Lai kaže da su neki pacijenti uspjeli ukloniti 50-60 kamenaca, a bilo je slučajeva kada su njegovi pacijenti mogli izbrojati i do 100 kamenaca.

Ovaj tretman možete učiniti čak i ako nemate žučne kamence, jer pruža normalnu funkciju žuči. Isprobajte ovu učinkovitu metodu i očistite žuč. Podijelite svoje iskustvo sa nama u komentarima.

Izvor: net

Author: admin