Evo kako da za 5 dana očistite tijelo od svih otrova! (VIDEO)

Kada je imala samo 20 godina, Milicu su savjetovali da pije lijekove kako bi regulisala svoje hormone. Ona kaže da je tada započelo njeno buđenje i osvješćenje vezao za hranu i zdrav život

Milica Vujić je ljekar prirodne medicine, energoterapeut, instruktor joge i kondicioni trener. Njeno buđenje počelo je onog trenutka kada je saznala da ima hormonski disbalans. U tom periodu Milica je imala svega dvadeset godina.

Prema njenim riječima sve počinje čišćenjem crijeva prirodnim putem. Evo kako da očistite organizam od teških metala za samo pet dana:

1. Izbacite iz ishrane bijelo brašno i šećere.

2. Pijte mnogo vode (našem tijelu je voda neophodna)

3. Jedite povrće koje sadrži mnogo vode (lubenica, krastavci, paradajz i td)

4. Jedite zeleniš (zelena salata, svež spanać)

Pet dana čišćenja organizma:

“Uvijek dan da se počne sa čašom tople vode ili dvije. To je ono što direktno dobijamo od Boga. Ako u tu vodu dodamo neke biljke – to je naš ego. A kada pijemo samo čistu toplu vodu, kao da kažemo Bogu: “Bože, ne znam šta mi je – pomozi mi!”

Sve što čovjek više pije tu toplu vodu, sve više shvata koliko mu to prija. To je kao kafa, počinje da uživa u njoj.

Ujutru jesti voće, može razna kombinacija voća, ništa teško! Znači do 12h piti vodu i jesti voće, jer telu treba vremena da sve to svari.

Voće je lako za varenje, a može da se pije i hladno cijeđeni sokovi. Posle toga jesti dosta zelenog presnog povrća, ali i onog koje ima u sebi dosta vode. Toga se pridržavajte 5 dana dok sasvim ne očistite organizam.”

(Stil)

Author: admin