PREPORODIĆE VAM ORGANIZMA U ROKU OD 10 DANA: Narodni lijek za čišćenje krvnih sudova…

Narodni lijek za čišćenje krvnih sudova…

Da bi očistili krvne sudove, ljudi posežu za lekovima. Ali lekovi često zanaju da dovedu do opterećenja rada jetre i bubrega. Da biste sasvim očistili krvne sudove, a da pri tome ne oštetite druge organe – pokušajte sa ovim prirodnim starinskim receptom.

Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola. Zbog toga su znatno suženi. Kao rezultat, dolazi do slabog snabdevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.

Osim toga, mozak znatno pati, a krvni pritisak raste. Posledica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti. Da bi očistili krvne sudove, mongi posežu za lekovima, ali oni opterećuju rad jetre i bubrega.

Ovaj stari nemački recept precizno čisti holesterol sa krvnih sudova, a ovo su njegovi osnovni sastojci:

– 4 cela limuna

– kriška korena đumbira

– 2 litra vode

– 4-5 čenova belog luka

– 2 kašike meda

Priprema i primjena:

Dobro operite limun i prelijte ga vrelom, ključalom vodom da biste uklonili nečistoće. Zatim, ga izvadite iz vode i nasecite na tanke kolutove. Đumbir i beli luk očistite, isecite u blenderu ili sameljite na mašini za meso. Stavite limun u šerpu zapremine 3 i više litara. U posebnoj šerpi, prokuvajte 2 litra vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite beli luk, đumbir i med. Sve dobro izmešajte, pa dodajte u šerpu sa limunom. Ostavite da sve vri 2 sata. Kada se prohladi sve prebacite u teglu zapremine 3 litra.

Svaki dan popijte na prazan stomak oko 100 ml ujutru, pa isto toliko uveče. Lečenje traje oko 3 nedelje. Napravite pauzu od nedelju dana, pa posle još 4 nedelje uzimajte ovaj napitak. Efekat ćete osetiti već nakon 10 dana. Ovaj napitak čuvajte u frižideru.

Izvor: net

Author: admin